Vanliga frågor

Här hittar ni vanliga frågor. Är det något mer ni undrar över eller inte får svar på så är ni välkomna att kontakta oss.

Allmänt

Köper jag produkterna direkt från Hemlevererat.se?


Nej, Hemlevererat.se är en samlingsplats för leverantörer som kan skicka produkter hem till din dörr via hemleverans. Era köp gör ni direkt hos de olika leverantörerna, och Hemlevererat har som uppgift att ge dig en överblick gällande vilka som erbjuder hemleverans, vad fraktkostnaden är, vilken leveranstid det är, samt om aktuella rabatter & erbjudanden.
Vad är Hemlevererat.se för sida?


Hemlevererat är en jämförelsetjänst för butiker med hemleverans. Vi vill göra det enkelt för konsumenter att hitta och välja butiker som levererar hem till dörren eller till postombud, och samtidigt snabbt kunna se vad själva frakten kostar, ev. gräns för fri frakt och vad leveranstiden är.

Leverans & Frakt

Vad är leveranstiden?


Under respektive kategori hittar ni alla leverantörer som erbjuder hemleverans tillsammans med leverantiden för produkterna.
Vad är fraktkostnaden?


Varje leverantör ansvarar och administrerar sin egen fraktkostnad.
Under respektive kategori hittar ni alla leverantörer som erbjuder hemleverans tillsammans med fraktkostnaden för produkterna, samt eventuell gräns för fri frakt.

Företag & Annonsering

Kan vi som företag annonsera på Hemlevererat.se?


Det går alldeles utmärkt. I hemsidans sidfot hittar ni "Annonsera hos oss". Gå in via den länken för att läsa mer om och beställa ett utav våra annonspaket.
Kan vi som butik få utökad synlighet hos er och fler klick till vår sida?


Genom tilläggstjänsten "Utökad butik" får ni en ökad synlighet med egen logotyp i listorna samt en beskrivning om butiken och länk direkt till er sida. Besök vår annonseringssida för att läsa mer och för aktuell prislista.
Kostar det något att synas på sidan?


Att registrera sig som butik och synas på Hemlevererat är helt kostnadsfritt, utan startavgift eller löpande avgifter. Vill man däremot ha en utökad synlighet med sin logotyp, beskrivning av butiken och länk direkt till sidan så kan man bli "Utökad butik". För aktuell prislista så läs mer på sidan Annonsera hos oss.