Användarvillkor & sekretesspolicy

Användarvillkor för innehav av konto, annonsering och uppdatering utav företagsuppgifter hos Hemlevererat. För att det ska vara tryggt och säkert att inneha ett konto, uppdatera uppgifter samt handla, köpa och annonsera via Hemlevererat.se behöver du följa våra användarvillkor. Läs igenom villkoren innan du registrerar din butik och dig som användare/annonsör. 


Allmänt

Användarvillkoren reglerar din användning av tjänster som Hemlevererat tillhandahåller. Genom att använda tjänsterna godkänner du dessa Användarvillkor och förbinder dig att följa dem. Denna version av Användarvillkoren gäller från den 5 maj 2020. Vi rekommenderar dig att läsa Användarvillkoren noggrant.

Dina personuppgifter

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. För att du ska känna dig trygg med hur vi på Hemlevererat behandlar dina uppgifter vill vi berätta för dig vad som gäller. 

För att kunna inneha ett konto, annonsera hos Hemlevererat samt prenumerera på nyhetsbrevet behöver vi samla in och behandla vissa personuppgifter om dig och i vissa fall även det företag du representerar. 

Dessa uppgifter sparar/hanterar vi för att vi ska kunna kommunicera med dig som medlem. Vi hanterar dina uppgifter för att berätta om informationen inne på Hemlevererat.se samt för att marknadsföra våra tjänster, produkter samt våra annonsörer. Vi hanterar dina uppgifter för att kunna kommunicera med dig som annonsör och användare av våra tjänster. 

Vi sparar dina uppgifter så länge som du vill motta nyhetsbrevet som du godkänner att du får från oss i och med att du registrera dig som användare. 

På Hemlevererat.se hanterar vi dina uppgifter enligt särskilda säkerhetsåtgärder för att skydda dem. Vi hanterar endast den information som behövs och endast de personer som behöver dem behandlar dem. Hemlevererat.se säljer aldrig dina uppgifter vidare. 

Kanske har du bytt namn eller av någon annan anledning vill veta något om de uppgifter som du uppgett. Då kan du kostnadsfritt, en gång per år, begära att få ta del av dina uppgifter som behandlas av Hemlevererat. En begäran om ett registerutdrag ska vara skriftligt undertecknad och skickas till: Marcus Lindberg, Att: Dataskyddsombud, Valutavägen 35, 129 34 Hägersten.

Registrering av butik samt redigering av butiksinformation

Vid registrering av ny butik hos Hemlevererat ansvarar du själv över att den information som du skickar in stämmer överens med verkligheten och att du som skickar in är behörig firmatecknare eller har tillstånd att utföra detta från denna. Samma gäller vid ev. redigering utav befintlig butiksinformation. 

Vi vill göra det enkelt för er att själva uppdatera era offentliga uppgifter hos Hemlevererat som syns mot sidans besökare. Under "Mitt Konto" kan detta göras genom att fylla i; Butiksnamn, frakt hem till dörren, frakt till postombud, gräns för fri frakt, leveranstid och URL till startsida.

Utökad butik
Tjänsten som utökad butik går att köpa till och kostar för närvarande 99kr/månad. I och med att du godkänner dessa användarvillkor är du införstådd med kostnaden för denna tjänst hos Hemlevererat. Tjänsten betalas direkt på hemsidan, säkert med kort, och perioden för utökad butik förlängs automatisk och måste avslutas av er som kontoinnehavare. Vill ni hellre faktureras, så kontakta oss så går vi igenom för ett ev. godkännande med betalning i efterhand mot faktura. Kostnaden faktureras dig med betalningsvillkor 10 dagar netto. 

Hemlevererat förbehåller sig rätten att granska samtligt inskickat material och att redigera/avlägsna material på grund av att den bryter mot Användarvillkoren, tredje parts upphovsrätt eller annan rättslig reglering. Du ansvarar själv för att uppgifterna som skickas in alltid stämmer med verkligheten och att du som skickar in är behörig firmatecknare eller har tillstånd att utföra detta från denna.

Annonseringsvillkor

Du ansvarar själv som användare för att den information som du lägger in i annonser inte strider mot gällande lagar och regler. Du som användare är personligen ansvarig för din annons.

Hemlevererats tjänst anses fullgjord efter att du som användare har publicerat din annons på Webbplatsen. Vill du ändra något i din annons skickar du ett mail till info@hemlevererat.se.

Hemlevererat förbehåller sig rätten att granska samtliga publicerade annonser och avlägsna en annons på grund av att den bryter mot de Användarvillkoren, tredje parts upphovsrätt eller annan rättslig reglering. Hemlevererat.se förbehåller sig rätten att ta bort/ändra i annonstext om texten bryter mot annonseringsregler, och annonsen efter ändringen kan publiceras.

I och med att du godkänner dessa användarvillkor är du även införstådd med kostnaden för att annonsera hos Hemlevererat. Annonseringsperioden förlängs automatisk och måste avslutas av er som kontoinnehavare. Annonseringen betalas direkt på hemsidan, säkert med kort. Vill ni hellre faktureras, så kontakta oss så går vi igenom för ett ev. godkännande med betalning i efterhand mot faktura. Kostnaden för din annonseringsperiod faktureras dig med betalningsvillkor 10 dagar netto. 

Det är inte tillåtet att annonsera om orealistiska erbjudanden och prissättningar. Hemlevererat.se förbehåller sig rätten att neka eller avbryta publicering av annonser som enligt Hemlevererats bedömning är orealistiska. När detta sker betalas inga pengar/avgifter för inskickad annons tillbaka.

Hemlevererat har restriktioner mot vissa typer av verksamheter som inte får annonseras. Här följer några exempel:

  • ​Betting & Casino

  • Resebyråer med fokus på Asien.

  • SMS-lån

Den bild du lägger upp i din annons ska vara relevant till annonsens innehåll. Du försäkrar även att du äger rätten till att använda bilden. Stötande bilder får ej publiceras.